Christie esittelee Crimson 3DLP -laser-fosforiprojektoreita ISE 2018 -tapahtumassa

By , in PR PR Sci/Tech on .

WOKINGHAM, Englanti, 6. helmikuuta 2018 – Uudet Christie® Crimson -sarjan 3DLP® laser-fosforiprojektorit ovat näytteillä ISE 2018 -tapahtumassa. Christie BoldColor Technology -tekniikkaan perustuvat pienikokoiset, käytönkestävät projektorit, jotka tuottavat jopa 25 000 ISO -lumenia ja toimivat 60Hz:n taajuudella, tarjoavat asiakkaille edullisena hankinta- tai vuokravaihtoehtona irrallisen tai kiinteän asennusvalinnan. Vielä edullisempana vaihtoehtona on aikaisemmin hankittujen Christien M- ja J-sarjan laitteiden päivittäminen lamputtomiksi Crimson WU25- ja Crimson HD25 malleiksi, jolloin uusien linssien ostaminen ei ole tarpeen.

“Yleisö tulee huomaamaan havaittavissa olevan eron värien rikkaudessa ja kirkkaudessa Crimson-laitteilla ISE 2018 -tapahtumassa”, sanoi Miles Donovan, ylempi kanavakehityksen johtaja, EMEA, Christie. “Crimson-sarjassa yhdistyvät laser-fosforitekniikan parhaat ominaisuudet pitkään kestävän kirkkauden, taatun luotettavuuden, TruLife-elektroniikan ja BoldColor-teknologian muodossa, joista kaikki ovat sekä kiinteiden järjestelmien että live-tapahtuma-asennusten käyttäjien edellyttämiä ominaisuuksia tämän päivän kehittyvillä markkinoilla. Odotamme suurella mielenkiinnolla, miten asiakkaamme suhtautuvat tähän uuteen tuotevalikoimamme lisäykseen ISE-tapahtumassa.”

Käyttäjät arvostavat ultranopeaa Christie TruLifeâ„¢ -elektroniikan käsittelynopeutta ja Christie Twistâ„¢ -teknologiaan rakennettua lähennystehostetta ja liukusävytystä. Tämän lisäksi voidaan useiden projektorien kalibrointiaikaa lyhentää tunneista minuuteiksi  Christie Mystique -tekniikalla, mikä säästää sekä aikaa että työkustannuksia.

Teknikot mielessä suunniteltu kompakti, hiljainen ja 360 astetta kiertyvä Crimson-sarja on rakennettu kestäväksi sekä helpoksi kuljettaa, käsitellä ja asentaa. Ja koska IP5X -solid-state-laservalolähteellä varustettujen, kirkkaita ja aitoja värejä toistavien Crimson-projektorien käyttöikä on pitkä ja käyttö edullista ja luotettavaa eikä juuri vaadi ylläpitoa, ne soveltuvat erinomaisesti mm. huvipuistoihin, sisä- ja ulkoareenoille ja -stadioneille, viihdytystapahtumiin, suurtapahtumiin ja julkisiin tiloihin.

Koska Crimson-sarjan kori on liki identtinen eniten myydyn Christie Boxerin koriin nähden ja koska sen valon kestoikä on noin 20 000 tuntia, Crimson-sarja kestää kolhut tien päällä ja kovan käytön. Niille asiakkaille, jotka tarvitsevat suuremman kehysnopeuden jo jopa 120Hz:ä 3D-näyttöä tai simulointisovelluksia varten, soveltuu uusi Christie® Mirage HD25- ja Mirage WU25 -malli parhaiten.

Crimsonin ensimmäinen julkinen esittely EMEA-alueella tapahtuu ISE 2018 -tapahtumassa Christien kojussa (halli 1, koju H70), jossa vierailijoilla on mahdollisuus tutustua lähemmin Christien viimeisimpään 3DLP-laser-fosforiprojektoriin. Crimson toimittaa tilauksia helmikuussa 2018.

Tietoa Christie®-yhtiöstä
Christie Digital Systems USA, Inc. on kansainvälinen, audiovisuaalisia ratkaisuja tuottava teknologia-yhtiö, joka on japanilaisen Ushio Inc., -yhtiön (JP:6925) kokonaan omistama tytäryhtiö. Christie tunnetaan yhtenä maailman innovatiivisimmista visuaalisen teknologian yhtiöistä, joka tuo ensimmäisenä maailmanmarkkinoille erittäin edistyneitä projektoreita, kokonaisvaltaisia näyttöjärjestelmiä ja elokuvateattereiden audioratkaisuja. Christien näyttöratkaisut ja projektorit herättävät huomiota dynaamisilla ja henkeäsalpaavilla kuvillaan ja äänentoistollaan liiketiloista Hollywoodiin ja toiminnan kannalta kriittisen tärkeistä valvontakeskuksista luokkahuoneisiin. Vieraile osoitteessa www.christiedigital.com.    

Seuraa meitä:
Twitter.com/christiedigital
Facebook.com/christiedigital
#christiedigital

Christie® on Christie Digital Systems USA, Inc. -yhtiön Yhdysvalloissa ja tietyissä muissa maissa rekisteröimä tavaramerkki.
DLP® on Texas Instruments -yhtiön tavaramerkki.

SOURCE Christie

The following two tabs change content below.
Maria Burns

Maria Burns

Maria is a Viral News Editor who graduated from the University Of California. She likes social media trends, being semi-healthy, Buffalo Wild Wings and vodka with lime. When she isn’t writing, Maria loves to travel. She last went to Thailand to play with elephants and is planning a trip to Bali.
%d bloggers like this: