Christie Terra biedt volledige 4K AV-Over-IP oplossing op ISE 2018

By , in PR PR World on .

WOKINGHAM, Engeland, 6 februari 2018 – Christie® is verheugd om zijn Terra gamma van producten voor het eerst naar ISE te brengen. Terra bestaat uit een steeds groeiend aantal zend- en ontvangapparaten, controlehardware en -software voor het gemakkelijke ontwerp en de vlotte integratie van Software Defined Video over Ethernet (SDVoE)-conforme systemen in een eenvoudig, flexibel, zeer schaalbaar pakket. Met Terra zorgt Christie voor een complete native 4K, 4:4:4 contentlevering, van speler naar display. Terra helpt de klant de voordelen van de SDVoEâ„¢ Alliance beter te benutten. De Alliance is gericht op een gestandaardiseerde aanpak om de schaal, het bereik en de gebruikerservaring van de AV-over-IP systeemarchitectuur en -prestaties te maximaliseren.

“Wij kijken ernaar uit om Terra naar ISE te brengen en aan systeemintegrators onze nieuwste ontwikkelingen en accessoires te tonen in deze spannende tijd op het gebied van AV-over-IP technologie. Christie heeft veel ervaring met beeldverwerking en AV-over-IP toepassingen. Wij bevinden ons dan ook in een goede positie om producten en oplossingen te produceren die een superieure kwaliteit en betere prestaties bieden dan traditionele AV-systeemontwerpen,” zei Clark Williams, uitvoerend vicevoorzitter, Content Management & Processing bij Christie. “Met een gevestigde, gerespecteerde en vertrouwde geschiedenis wat betreft de levering en ondersteuning van verschillende hoogwaardige toepassingen met op prestatie gerichte displaytechnologie, een geavanceerde verwerking, warping, media playback en via netwerken gedistribueerde systemen op een groot aantal markten, zijn wij trots om Christie Terra te presenteren als een nieuwe SDVoE-conforme oplossing. De lancering van dit product door Christie is het begin van een volledig nieuwe manier van werken die de AV-distributie, -verwerking en –beheer stroomlijnt en verbetert op manieren die nooit eerder mogelijk waren.”

Gebouwd op gestandaardiseerde SDVoE-technologie ondersteunen de Christie Terra-oplossingen videoformaten tot 4K bij 60Hz en waarborgen zij ongeëvenaarde prestaties door het transporteren en verwerken van niet-gecomprimeerde, zero-frame latentie video vrij van artefacten via betaalbare 10G Ethernet-componenten. Christie is oprichtend lid van de SDVoE Alliance. De integriteit behoudend van het sourcemateriaal van een creator zonder degradatie, compressie of latentie, werkt Christie aan zijn beeldverwerkingstechnologie, lensing, input & output, contentbeheer (Spyder X80), showmanagement (Pandoras Box Octo) & distributiebeheer (Phoenix Quad) om een volledige oplossing te bieden die trouw is aan de content. Christie Terra wordt tijdens ISE 2018 in Amsterdam gepresenteerd op stand 1H-70.

Bijkomende informatie en specificaties over Christie Terra zijn te vinden op de website van Christie: https://www.christiedigital.com/emea

Over Christie®
Christie Digital Systems USA, Inc. is een internationale onderneming op het gebied van audiovisuele technologie en een volledige dochtermaatschappij van Ushio Inc., Japan (JP:6925). Christie bepaalt steeds weer de standaard door de eerste te zijn die een aantal van de meest geavanceerde projectoren, complete systeemdisplays en oplossingen voor bioscoopaudio op de markt brengt. Christie wordt erkend als een van de meest innovatieve bedrijven op het gebied van visuele technologie ter wereld. Van winkeldisplays tot Hollywood, bedrijfskritieke commandocentra, klaslokalen en trainingssimulators, de displayoplossingen en projectoren van Christie weten wereldwijd de aandacht van het publiek te trekken met dynamische en adembenemende beelden, vergezeld door indrukwekkend geluid. Bezoek www.christiedigital.com/emea.

Over de SDVoE Alliance
SDVoE staat voor “Software Defined Video over Ethernet”. De SDVoE Alliance is een consortium zonder winstoogmerk van technologieleveranciers die samenwerken om de aanname van Ethernet te standaardiseren voor het transport van AV-signalen in professionele AV-omgevingen en om een ecosysteem te creëren rond SDVoE-technologie waarbij software de AV-toepassingen bepaalt. De alliantie neemt deel aan handelsbeurzen en conferenties, zij publiceert white papers en gevalsstudies en zij promoot SDVoE-technologie en op de technologie gebaseerde oplossingen, waarbij zij zich vooral richt op systeemintegrators, ontwerpers en consultants. Als deel van haar mandaat biedt zij tevens training en certificering van installeerders. De oprichtende leden van de SDVoE Alliance zijn AptoVision, Aquantia, Christie Digital, NETGEAR, Sony en ZeeVee. Iedereen die hierin is geïnteresseerd kan zich bij de alliantie aansluiten om samen aan haar doelstellingen te werken. Voor meer informatie kunt u terecht op sdvoe.org.

“Christie” is een handelsmerk van Christie Digital Systems USA, Inc., en is gedeponeerd in de Verenigde Staten en een aantal andere landen.
DLP® is een gedeponeerd handelsmerk van Texas Instruments.
SDVoE is een handelsmerk van de SDVoE Alliance.

Bezoek Christie op stand 1-H70

BRON Christie

%d bloggers like this: